Pila electrica

Daca pana de curand, pila de unghii clasica era cea folosita pentru indepartarea ojei sau modelarea unghiei, iata ca din dorinta de a usura munca manichiuristelor, a fost creata pila electrica, cunoscuta si sub denumirea de freza electrica pentru unghii. Daca esti pasionata de manichiura si pedichiura cu oja semipermanenta sau gel, pila electrica este un must-have. Freza electrica poate fi folosita atat in saloanele de specialitate, dar se poate utiliza si din confortul casei tale, pentru finisarea manichiurii sau pentru a indeparta gelul si oja semipermanenta.

Atunci cand doresti sa indepartezi stratul de gel sau oja semipermanenta, pila electrica este ideal de folosit. In acest fel, indepartarea este mult mai precisa si mai rapida, spre deosebire de pila clasica de unghii. Este un produs care nu dauneaza unghiei, daca este folosit cu grija si te informezi inainte, in legatura cu modul de utilizare.

Magazinul Lila Rossa cuprinde o gama larga de pile electrice ce se diferentiaza in functie de marca, numar de rotatii si watti. Alege-o pe cea potrivita, iar manichiura ta iti va multumi.

Pe langa gel si oja semipermanenta, pila electrica poate fi folosita si pentru indepartarea cuticulei. Pentru toate aceste operatiuni, cel mai important lucru este alegerea capatului de freza potrivit.

La Lila Rossa gasesti toate capetele de freza potrivite oricarei pile de unghii si bineinteles, nevoilor tale. Capetele de freza se diferentiaza prin materialul din care sunt confectionate, cum ar fi, capete de freza din ceramica, carbid sau titan, prin duritatea lor, fiind capete de freza mai dure sau mai fine dar si prin forma lor, fiind capete de freza conice, cilindrice sau rotunde. Lila Rossa iti ofera toate variantele astfel incat tu sa alegi ce este mai potrivit pentru tine.

Consulta oferta noastra de pile electrice si capete freza, care pot acoperi cu usurinta toate nevoile tale!

Discount 35%
199.00 Lei 129.00 Lei
+
MarcaMiley Tip produsPila electrica Putere12 W Tip alimentareLa retea Viteza de lucru (rpm)25000
19.90 Lei
+
MarcaLila Rossa Tip produsRezerva pila electrica
Discount 39%
148.40 Lei 89.90 Lei
+
MarcaMiley Tip produsPila electrica Putere12 W Tip alimentareLa retea Viteza de lucru (rpm)14000
Discount 41%
17.00 Lei 9.99 Lei
+
MarcaLila Rossa Tip produsCilindru abraziv Greutate35 g Lungime11 cm Viteza de lucru (rpm)35000
Discount 12%
17.00 Lei 14.90 Lei
+
MarcaLila Rossa Tip produsCilindru abraziv Greutate35 g Lungime11 cm Viteza de lucru (rpm)35000
19.99 Lei
+
MarcaLila Rossa Tip produsRezerva pila electrica Greutate3 g Lungime42 mm SetNu
1.99 Lei
+
MarcaLila Rossa Tip produsCilindru abraziv
Vezi inca 12 produse
Product filters
Tip produs
Marca
Putere
Lungime
    Afiseaza toate (13)
Tip alimentare
Viteza de lucru (rpm)
Set