Aparate makeup

Machiajul aerograf a castigat din ce in ce mai mult teren in ultimii ani, dovada fiind numarul din ce in ce mai mare de makeup artisti care apeleaza la aceasta tehnica rapida si eficienta.

Spre deosebire de machiajul trational, care se aplica manual prin tehnica tapotarii, cel aerograf se pulverizeaz treptat intr-un strat foarte fin, asigurand o acoperire mult mai buna a tenului. Procesul de pulverizare se realizeaza prin intermediul unui pistol cu aer si al unui compresor. Produsele folosite in acest tip de machiaj sunt unele speciale. Atat fondul de ten, cat si fardurile de pleoape folosite in aerograf sunt lichide, insa compozitia produselor poate fi destul de diferita, totul depinzand de zona in care urmeaza sa fie aplicat produsul.

Exista produse pe baza de apa, pe baza de siliconi, alcool sau polimeri.

Spre deosebire de cel traditional, machiajul aerograf utilizeaza o cantitate net mai mica de produs, conferind un look cat se poate de natural

Descopera acum modelele profesionale de pistol airbrush si compresor airbrush de la Lila-Rossa! Aplica baza de machiaj in mod profesional indiferent daca esti incepatoare, amatoare sau profesionista! Pistoalele si compresoarele airbrush te ajuta sa lucrezi cu precizie, rapid si confortabil.


Transport gratuit la comenzi peste 299 lei.

159.01 Lei
+
MarcaLila Rossa Tip produsAirbrush
Product filters
Tip produs
Marca