Fond de ten

Chiar daca nu esti o fana infocata a machiajului, este esential sa ai niste produse in trusa personala pe care sa le folosesti in momentele in care vrei sa lasi frumusetea din interior sa radieze pe dinafara.

Make-up artistii au de regula zeci sau sute de produse in kit-ul lor profesional - insa pentru machiajul simplu de zi cu zi, pastreaza in trusa personala doar cateva elemente necesare. Pentru a realiza un machiaj cat mai simplu si rapid, ai nevoie de niste produse de baza, nu foarte costisitoare, dar importante - fond de ten profesional, iluminator, mascara, spray fixare machiaj, fard.

In general, indiferent daca esti makeup artist acreditat sau doar foarte pasionata de arta machiajului, trebuie sa alegi produsele in functie de anumiti factori. Dintre acestia, cei mai importanti sunt: raportul calitate-pret, tipul tau de piele, nivelul de acoperire de care pielea are nevoie, dar si tendintele actuale in materie de make-up.


La Lila Rossa vei gasi o intreaga colectie de produse de make-up care de care te poti folosi pentru a realiza machiaje impecabile: de la farduri profesionale la fonduri de ten!

Discount 43%
21.20 Lei 11.99 Lei
Momentan Indisponibil
Discount 50%
29.99 Lei 14.99 Lei
Momentan Indisponibil
Discount 50%
29.99 Lei 14.99 Lei
Momentan Indisponibil
Discount 50%
29.99 Lei 14.99 Lei
Momentan Indisponibil
Product filters
Marca